Omladinski košarkaški klub Konstantin raspisuje konkurs za glavne trenere mlađih selekcija i poziva sve zainteresovane da apliciraju najkasnije do 15. avgusta 2022. godine, do 16.00 časova, kada će prijavljivanje biti zaključeno.

Kandidati koji budu ušli u uži krug biće pozvani na individualne razgovore u kancelariju kluba u periodu do 30. avgusta.

Konkurs se raspisuje za glavne trenere sledećih selekcija, za sezonu 2022/2023

-Mlađi pioniri

-Pioniri

-Kadeti

-Јuniori

Da biste mogli da konkurište, preduslov je da budete košarkaški trener sa licencom, registrovan u bazi Udruženja košarkaških trenera Srbije, kao i da posedujete dozvolu za rad za sezonu 2022/2023.

Prijave sa sledećim podacima se šalju na mejl: info@konstantinokk.rs      

-Ime i prezime

-Selekcija za koju konkurišete

-Kratak CV sa referencama – jedna strana maksimalno

-Opis i lista karakteristika uzrasta koji su po vašem mišljenju relevantne za izradu programa pripreme i treninga odabrane selekcije

-Vaši prioriteti u radu sa selekcijom za koju konkurišete sa osnovama plana i programa kao i dinamikom realizacije – navesti osnovnu periodizaciju

-Kriterijumi vaše selekcije (antroplološki, razvojni, kondicioni, motorički, tehničko-taktički, sociopsihološki)

Molimo vas da nam pružite sve tražene podatke i da odgovorite na navedena pitanja, u formi da celokupna prijava ne prelazi dve standarardne stranice A4 formata. Vaš CV možete priložiti kao dokument, a ostale stavke napišite u telu mejla. Kao predmet mejla napišite  – Konkurs  za glavnog trenera i navedite selekciju za koju konkurišete.

Leave a Reply