Košarkaši Konstantina od ponedeljka su ponovo u treningu. Niški košarkaši su posle utakmice sa FMP-om dobili osmodnevni odmor, a juče je trener Marko Cvetković ponovo okupio igrače u Čairu. Nišlije će u naredne tri sedmice samo trenirati, dok se ne završi plej-of ABA lige, a onda će u maju odigrati preostalih 12 utakmica u Superligi Srbije:

Momci su zaslužili malo predaha, a sada se okrećemo finišu sezone u Superligi, u kojoj želimo da ostvarimo što bolje rezultate. U ovoj sedmici ćemo malo više forsirati kondicione treninge, kako bismo se fizički „obnovili“, a onda ćemo više pažnje dati taktičkim detaljima. Probaćemo da zakažemo i neku utakmicu, kako ne bismo potpuno ispali iz takmičarskog ritma, ali u ovom trenutku još ne znam imena eventualni protivnika. U svakom slučaju, verujem da ćemo biti spremni za zaista paklen ritam koji nas čeka u maju-rekao je Cvetković nakon prepodnevnog treninga.

Nišlije će, podsetimo, prvi naredni meč igrati za Đurđevdan, sa Vojvodinom u Novom Sadu, a onda će, 9. maja, u Čairu gostovati Crvena zvezda. Liga se završava 4. juna.

Leave a Reply