Košarkaši Konstantina u petak 19. septembra gostovaće u Bugarskoj. Niški tim će, u okviru priprema za novu sezonu, odigrati kontrolnu utakmicu sa Levskim iz Sofije, koji sa klupe vodi temperamentni Konstantin Titi Papazov. Levski je u 2014. godini osvojio tri vredna trofeja, titulu šampiona i pobednika Kupa Bugarske, kao i pehar u Balkanskoj ligi, a u novoj sezoni biće učesnik ABA lige i u prvom kolu (3. oktobra) gostovaće Crvenoj zvezdi . Biće to prilika da trener Marko Cvetković još jednom proveri trenutnu formu, nakon dve pobede na turniru “Milan Milošević Mica” na kojem je Konstantin osvojio trofej:

Zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema, radom i zalaganjem momaka. Naravno, uvek ima prostora za napredak i svaka sledeća utakmica poslužiće baš u tu svrhu. Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv iz Sofije i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu-rekao je Cvetković.

Utakmica u Sofiji počeće u 17 po lokalnom (16 po našem vremenu). Dan kasnije, u subotu od 16 sati, Nišlije će odigrati kontrolnu utakmicu sa Napretkom u Kruševcu.

Leave a Reply