Turobna sezona Konstantina bliži se kraju. Nišlije će večeras gostovati Slogi u Kraljevu, a u poslednjem kolu, u četvrtak 12. aprila, dočekuju Smederevo i potom će i zvanično postati drugoligaši. Trudio se osetno podmlađeni tim trenera Ivana Simića da u finišu sezone pruži što bolje igre i stigne do još neke pobede, ali, ruku na srce, mogućnosti su oskudne i sigurno je da svi u Konstantinu jedva čekaju kraj sezone, pa da se onda „pregrupišu“ i isplaniraju brz povratak u prvoligaško društvo.

Dakle, još samo dva meča je preostalo, a u prvom Nišlije će večeras gostovati Slogi. Očigledno, bez mnogo šansi za uspeh:

Moram da priznam da ovog puta nisam optimista! Jednostavno, nismo dobro trenirali, mnogo je bilo odsutnih, pa još ne znam definitivno u kakvom sastavu ćemo igrati protiv Sloge. Dojčinović je pauzirao zbog trovanja hranom, Stojanović je povredio mišić i veliko je pitanje hoćemo li ih i u kakvom izdanju imati u ekipi. Dobra vest je da je Luka Živković počeo da trenira, ali sad sam u dilemi da li da ga vodimo u Kraljevo ili da ga sačuvamo za meč poslednjeg kola sa Smederevom, jer ga dugo nije bilo na treningu. Sva je prilika da ćemo, i ovakvi kakvi jesmo, biti oslabljeni, pa će zaista biti teško da se na pravi način suprotstavimo timu, koji je u prošlom kolu načinio veliko iznenađenje pobedom nad Dinamikom u Beogradu. Sloga je bolji tim od nas, imaju Boška Đokića na klupi, pokušaćemo da se suprotstavimo najbolje što možemo, ali biće veoma teško-kaže Simić pred odlazak u Kraljevo.

Utakmica se igra u subotu, od 19.30 sati.

Leave a Reply