KONSTANTIN: Veličković 5, Đorđević 2, Mladenović 10, Vitković 4, Stojačić 21, Ostojić 12, Tasić 9, Savić 3, Stojanović 6, Gudžić 6. 

Košarkaši Konstantina ostvarili su četvrtu pobedu u svom petom pripremnom meču. U sredu je u Čairu gostovao bugarski Jambol, predvođen trenerom Ninoslavom Marjanovićem i trojicom srpskih igrača Bockom, Radetićem i Bošnjakom. Nišlije su bile bolje, a njihova bolja fizička sprema naročito je došla do izražaja u drugom poluvremenu. Trener Marko Cvetković ponovo je koristio svih deset igrača, a posebno su raspoloženi bili Stojačić i mladi Lazar Mladenović. Zabrinula je povreda leđa Vladimira Đorđevića, ali prve procene kazuju da nije reč o ozbiljnijoj ozledi.

Konstantin će naredne provere imati već ovog vikenda, jer učestvuje na tradicionalnom turniru “Milan Milošević Mica”, na kojem če se za trofej boriti još i aleksinački Napredak, Pirot i Niš. Prvog dana turnira, u petak 18. septembra najpre će se, od 17 sati, sastati Niš i Pirot, a od 19 sati igraće Konstantin i Napredak. Dan kasnije, igraće se finale i meč za treće mesto.

 

 

 

Leave a Reply