Danima je bilo nedoumica oko satnice Kupa Radivoja Koraća i najzad su rešene sve dileme. U saradnji sa TV Arena, koja ima ekskluzivno pravo prenosa mečeva nacionalnog Kupa, Košarkaški savez Srbije je u dopisu poslatom klubovima objavio raspored i satnicu mečeva na Kupu Koraća, koji će se od 19. do 22. februara održati u Nišu. U odnosu na prvobitni raspored, najznačajnija je promena satnica četvrtfinala, pa će prve utakmice počinjati u 17, a ne u 18.30, kako je ranije planirano.

Prvog četvrtfinalnog dana, u četvrtak 19. septembra, od 17 sati igraće Metalac-Vršac, a od 21 igraće se meč Partizan-Vojvodina. Drugog dana četvrtinala, u petak 20. februara, od 17 sati na programu je utakmica Mega leks-FMP, a od 21 Crvena zvezda-Konstantin. Zbog velike pauze između mečeva, karte će imati posebne kupone za svaku od utakmica, pa će gledaoci moći da napuste halu između dva meča.

Polufinale će se igrati u subotu. Od 18.30 sastaće se bolji iz duela Mega leks-FMP sa pobednikom meča Metalac-Vršac, a od 21.00 na programu je polufinalni meč u kojem će rivali biti bolji iz duela Partizan-Vojvodina i Crvena zvezda-Konstantin.

Finale se igra u nedelju, 21. februara, od 17 sati.

Da podsetimo, ulaznice će se u prodaji naći u četvrtak, od 12 sati, na biletarnici hale Čair. Ranije je utvrđeno da komplet karata za tribine košta 2000, a komplet ulaznica za parter mogu se kupiti po ceni od 4000 dinara. Jedna osoba, uz ličnu kartu, može kupiti najviše četiri kompleta ulaznica.

 

Leave a Reply