Konstantin će u nastavku sezone igrati bez Vladimira Đorđevića. Jedan od najboljih i najiskusnijih igrača Konstantina (27) u narednom periodu igraće u Rumuniji, za Feniks Galaci koji sa klupe predvodi bivši trener aleksinačkog Napretka Dalibor Destanović. U ovom klubu je pre tri godine igrao još jedan nekadašnji igrač Konstantina Milan Milovanović.

Đorđević je u Konstantinu igrao na tzv „otvorenom ugovoru“ i imao je mogućnost da ga napusti u bilo kom trenutku. Pre sinoćnjeg treninga popularni Furi se pozdravio sa svim igračima i članovima stučnog štaba i poželeo im sve najbolje u nastavku sezone:

U ovom trenutku pomešana su mi osećanja. Drago mi je što sam dobio veoma solidne uslove iz Rumunije i bilo ih je teško odbiti, a istovremeno mi je žao što napuštam ove momke, jer smo tek hvatali zalet. No, mislim da će i bez mene biti dobri, držaću im palčeve i verujem da će biti konkurentni za povratak u Košarkašku ligu Srbije. Posebnu zahvalnost dugujem treneru Marku Cvetkoviću i sportskom direktoru Gojku Lepojeviću koji su mi bili na usluzi uvek kada je trebalo – rekao je Đorđević, koji će se već danas zaputiti u Rumuniju, a u nedelju će debitovati u novom dresu.

Srećno Furi!

Leave a Reply