Vladimir Đorđević Furi (31) vratio se u Konstantin, klub u kojem je stekao ime i igrao u njegovim najboljim danima. Dugo je trajala da „obnova ljubavi“, ali dogovor je najzad postignut i Đorđević će već danas biti u ekipi, protiv Napretka:

 –Čekao sam neke ponude, dogovarao, pregovarao, ali na kraju sam odlučio da potpišem za Konstantin. Tu sam da pomognemo jedni drugima, i ja klubu i klub meni. Nije sjajna situacija, ali nije ni za očaj. Ima još dovoljno vremena da se stvari poprave, samo moramo da idemo meč po meč. Gledaću da dam svoj doprinos na svaki mogući način, ali treba da se zna i da zvaničnu utakmicu nisam odigrao još od aprila i da će sigurno i meni trebati vremena da se vratim u neki optimum – rekao je Đorđević koji je sa niškim klubom potpisao „otvoreni“ ugovor, što znači da u slučaju dobre ponude može da ode u bilo kom trenutku.

I trener Ljubiša Damjanović vrlo je zadovoljan zbog dolaska iskusnog beka:

Furi je tu sa nama već dva meseca, redovno je trenirao, zna sve akcije, pa period adaptacije nije potreban. Sa njim dobijamo i na čvrstini i na stavu, da ne kažem na „ratništvu“ koje nam je tako nedostajalo u onim mečevima koje smo izgubili na posed razlike – kaže Damjanović.

 Posle Konstantina, Đorđević je igrao u sarajevskoj Bosni, slovačkim Košicama i Komarnu, rumunskom Galaciju, a poslednji angažman imao je prošle sezone u Pirotu.  

Leave a Reply