OKK Konstantin danas je dobio novu upravu, a poverenje su dobili isti ljudi. Skupština kluba, kojoj je prisustvovao 21 od 28 delegata, održala je u hotelu “Ridžens” izbornu sednicu na kojoj su jednoglasno usvojeni i finansijski i takmičarski izveštaji, a potom su izabrani predsednici i članovi svih rukovodećih organa kluba.

Branislav Bogunović ostaće predsednik Skupštine kluba i u naredne četiri godine, a Dragan Stefanović će u istom vremenskom periodu biti na čelu Upravnog odbora. Osim njega, kao i do sada, članovi UO biće Branislav Bogunović, Uroš Parlić, dr Aleksandar Bojanović, a novi članovi uprave su Zvonko Milošević, direktor Telekoma u Nišu, Nebojša Đenadić, direktor u pirotskom Tigru i Aleksandar Popović, direktor EI holdinga. Tročlanim Nadzornim odborom u narednom periodu predsedavaće Micko Mickovski, a i njegovi članovi biće preduzetnici Dragan Milošević i Ivana Barišić.

U podnošenju finansijskog izveštaja napomenuto je da je isti uradila ovlašćena knjigovodstvena agencija, jer je novac koji se dobija iz gradskog budžeta podložan revizijskog kontroli. U izveštaju stoji i da Konstantin nema neizmirenih obaveza po osnovu poreza i doprinosa. U detaljnom takmičarskom izveštaju za protekle četiri godine stoji da se u Konstantinu naročito ponose time što su za četiri prvoligaške godine, čak tri puta ostvarili plasman u Superligu…

Leave a Reply